zondag 29 april 2012

Lekker nieuw en kleurig

Ugh, dat sombere weer van de laatste dagen! Gelukkig hebben we een beetje extra kleur in huis gehaald! Ik vond een adresje, Oud is nieuw, waar oude houten stoelen een nieuw leven krijgen. En het mooie is, dat dat in iedere gewenste kleur kan!
Echt leuk vind ik dat, voor niet zo heel duur, heb je een nieuwe look en spullen die een nieuw leven krijgen is ook altijd een goed idee vind ik! Wij kozen voor 2 verschillende types waarvan 2 wit, 1 grijs en 1 roze! Gisteren zijn ze bezorgd en het staat helemaal zoals ik in mijn hoofd had!



De eethoek is nog niet helemaal af, ik kocht ook een paar mooie posters voor erachter aan de muur. Zodra die hangen, plaats ik natuurlijk nog even een nieuwe foto! Eigenlijk zouden we nu natuurlijk gelijk de boor kunnen pakken, maar je weet wel hoe dat gaat....Er staan ook nog allemaal vrolijke plantjes op het balkon te wachten die in potten moeten en ik wil nog m'n haar verven en we willen straks naar Utrecht voor de vrijmarkt!! Nou ja, hopelijk hangen ze snel!Een hele fijne en zonnige Koninginnendag iedereen!

zondag 22 april 2012

Bosje bloemen haken

Gisteren had ik een superleuke workshop bloemen haken bij Club Geluk in Amsterdam.
Marieke heeft een prachtig en gezellig atelier en in een fijn klein groepje met natuurlijk wat lekkers erbij heb ik zomaar een roosje zitten haken! Nu thuis op naar de gerbera en de crysant!


Volgende maand is de workshop vogeltjes haken, ik heb er nu al zin in!!



En omdat ik toch in Amsterdam was, ben ik nog even lekker de stad in gegaan, met een paar shoptips van Marieke op zak! Echt fijn af en toe zo'n dagje voor jezelf! En nee, ik heb me keurig ingehouden, niet gelijk mn garderobekast flink aangevuld ;-) Maar ik heb natuurlijk wel even heerlijk gegeten bij de Bijenkorf!

zondag 15 april 2012

Swan market

Ik ga zelf heel graag naar creatieve markten zoals de Sunday Market. Maar nu ik er zelf sta, zie ik er natuurlijk maar weinig van ;-) Dus vandaag gingen we gezellig naar Rotterdam, voor een bezoek aan de Swan Market. Deze is vergelijkbaar met de Sunday Market, alleen wat kleiner, maar net zo vrolijk:


Ik kocht zelf dit telefoonhoesje:


Hoe schattig is die?!?!? Ik ben er superblij mee! En opeens bedacht ik me, dat is nou waar het om gaat! Ik hoop dat mijn klanten ook een blij gevoel krijgen van mijn producten!

zaterdag 14 april 2012

Ikea copy cat

We hebben heerlijke paasdagen gehad vorig weekend! Een hele gezellige verjaardag bij mijn zus en ... grote schoonmaak... niet zo leuk maar wel nodig af en toe... Wat wel leuk is, is dat je daarna zin hebt in nieuwe frisse spullen! Ik heb nieuwe eetkamerstoelen besteld, die worden in een fris kleurtje geverfd en al bij ons thuis bezorgd en voor de rest gingen naar Ikea! Nou ja de rest, we hadden vooral praktische dingen nodig, zoals nieuwe kussentjes en fotolijsten. Ik zag wel veel leuke dingen, nieuw of me gewoon niet eerder opgevallen? Zoals deze gordijnen:

En ook mooie nieuwe stoffen, waar ter inspiratie deze kussens van waren gemaakt:

Natuurlijk wil ik ook graag origineel zijn, maar waarom zou je moeilijk doen ;-) Ik kocht dus gewoon de stof die Ikea had gebruikt en maakte vrolijk (bijna) hetzelfde kussen:

Het voordeel was dat ik me heeeel erg heb ingehouden, en alleen deze 2 stoffen kocht! Heel verstandig natuurlijk... maar ik wil ook zo graag die anderen, hahahaaa! Binnenkort maar weer terug dus!

woensdag 4 april 2012

Beetje buikpijn

Gisteren haalde ik bij de dagbesteding hier in Alphen een stapel placemats op die daar zijn gemaakt. Voor het eerst, en dat was best spannend! De begeleidster van Chantal vertelde me dat Chantal wel een beetje buikpijn had, zo spannend vond ze het. Maar wel leuk spannend! Een betaalde opdracht, dat is toch even iets anders! Dat weten de begeleiders ook natuurlijk en ze zorgen ervoor dat de spanning niet te groot wordt! Toen ik wegging drukte de begeleidster me op het hart dat het heel belangrijk is dat ik juist heb gekozen voor deze manier van produceren. Het is niet alleen een superleuke placemat, het maakt echt een verschil voor de cliƫnten van de dagbesteding. Het geeft ze een doel en ze beleven er ook echt veel plezier aan.
Je koopt bij Sildotcom dus niet zomaar een placemat, het is een placemat met een verhaal erachter en een goed gevoel!