dinsdag 31 juli 2012

Moois in wording

In de kast ligt al een tijdje dit vrolijke pakje:


Op de Sunday Market kocht ik bij Ingrid van het blog
ingthings deze lieve stofjes:


En een paar kramen verderop deze mooie applicatie bij


Wat een heerlijk setje is het toch!


De voorpret is al zo leuk, het bedenken wat je van die fijne stofjes wel niet zou kunnen maken!!


zondag 22 juli 2012

Gehaakte randjes (voor beginners)

Een tijdje terug kocht ik bij http://www.ma-ak.nl/ een bijzondere haaknaald! Eentje met een heeeel scherp puntje waar je zo mee door stof kunt steken om prachtige randjes te haken aan stof!! Ik zag me zelf natuurlijk gelijk zoiets haken:




En dan had ik binnen no-time zo'n heerlijke stapel:


Helaas, zover is het nog niet... ben nu druk aan het oefenen met een...

vaatdoekje...

Hihi, ja, je moet nu eenmaal simpel beginnen he ;-)

En voor de echte beginner hier een heel duidelijk filmpje:

Zelf heb ik een mix gemaakt van een aantal voorbeelden die ik had gezien, uh, we zullen zien wat het eindresultaat wordt! Ik hoop heel erg op een beeldig schulprandje!
En anders is dit randje ook best hoor, voor een vaatdoekje! 

maandag 9 juli 2012

Voorbereidingen Swan Market XXL

Zondag is het zo ver, dan is de XXL editie van de Swan Market op het eventdeck van het Museumpark in Rotterdam! Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen! De kraam is kleiner dan we gewend zijn, dus we moeten nog kritischer zijn met wat we meenemen en hoe we de kraam gaan inrichten. Hoe vrolijker hoe beter, vind ik! Dus ik kocht bij de webshop: Vlinders in je buik leuke kadostickers en inpakspulletjes en pakte de babyrammelaars alvast vrolijk in! Dat is toch een superlief kado om te geven en te krijgen!?



De windmolentjes kocht ik bij de Hema en de masking tape.... hihi, die haalde ik lekker uit de vooraad! Heerlijk al die rolletjes tape!!!

dinsdag 3 juli 2012

Sale

Bij ons in de regio begint deze week de vakantie! Heerlijk he! En of je nou naar de zon gaat of niet, voor elke gelegenheid heeft Sildotcom een geschikte tas! En daarom, speciaal om te vieren dat het (bijna) vakantie is, zijn de tassen in de aanbieding!


Dusss ik zou zeggen, trakteer je zelf lekker op een nieuwe tas voor de vakantie!
(De shoppers zijn super handig voor naar het strand of natuurlijk voor een dagje shoppen!) Naarrrrr de shop: Sildotcom!!!!