zondag 23 december 2012

Niet lullen, maar poetsen!

Dat is typisch Rotterdams heb ik me laten vertellen, dus geen gezeur over het slechte weer, maar hup lekker aan de slag! Nu hadden we makkelijk praten, want ik had natuurlijk wel gezorgd dat we lekker binnen stonden vandaag op de Swan Market ;-) En ondanks de regen werd het een harstikke leuke dag! Gelukkig maar, want vorige maand op de Feel Good Market in Eindhoven was het helaas niet zo'n feest... Echt zo onvoorspelbaar die markten! Maar dat maakt het dubbelleuk als het wel een succes is! En dat gaat niet eens alleen maar om veel verkopen! Gewoon al dat iemand iets aardigs zegt over je artikelen, iets vraagt, iets grappigs zegt; dat is wat voor mij een marktdag al kan maken! En dan was er vandaag ook nog mooie live-muziek, een fijne losse sfeer en goeie verkoop dus we hadden het naar onze zin! En de Bambak knuffels ook, want die waren met de hele familie en hadden hun eigen hoekje ;-)

zondag 9 december 2012

Lazy sunday

Bah, het was een beetje somber weer vandaag! Goed excuus om lekker binnen te blijven en te knutselen!
Van de week bestelde ik te schattige stempeltjes bij SE Impressions. En wat is dat toch fijn post openmaken, als het zo verpakt is:

 
In een schattig doosje zaten deze stempeltjes:
 
 
Nog even losknippen en op de foam plakken en ik kon aan de slag:
 
 
Gewoon even lekker stempelen, heerlijk!
 
En daarna aan de slag met proefje 4 van de knipportemonneetjes, het patroon komt al aardig in de buurt! Vier proefjes.. het stofje moet natuurlijk wel mooi aansluiten op de sluiting en dat was wel even een uitzoekklusje!
 
 
Nu het proefje zo goed als is goedgekeurd kan ik voor het echie en een vooraadje maken voor de markt op 23 december!
 

zondag 2 december 2012

Nieuw!

Ten minste... binnenkort hoop ik!!! Nee hoor komt helemaal goed! Alleen voor elke sluiting moet een nieuw patroontje worden getekend en daar ben ik nog even zoet mee! Maar hopelijk heeeeeel snel beeldige knipportemonneetjes in de shop!
 
 
Die yummie stofjes kocht ik bij Van Marieke: als je ook even wilt kijken, hier is een linkje: stoffen.
 
Vanmiddag rollen er nog geen portemonneetjes onder de naaimachine vandaan, want we gaan gezellig sinterklaas vieren! Traditiegetrouw doen we het sinterklaasspel, dus ik ben benieuwd of en wat ik vanmiddag mee naar huis neem!
Gezellige Sinterklaas!!