dinsdag 15 januari 2013

De Huiskamer van Utrecht

Het eerste weekend van februari gaat het gebeuren: de eerste editie van "de Huiskamer van Utrecht".
Een winterfestival, tijdens de koudste dagen van het jaar. Unieke webshops, fashion, vintage kleding en meubels, jonge designers en lokale kunstenaars zullen dit weekend hun producten aanbieden. En raad eens??? Wij zijn er ook een dag!! Hoe leuk is dat, ik heb er nu al superveel zin in! Dus ik zou zeggen zet zondag 3 februari alvast in je agenda en kom gezellig langs!
 
Benieuwd wat er nog meer te beleven is? Op de site vind je het programma:

woensdag 9 januari 2013

Product van de maand

Heb je het al gezien op de site? Vanaf januari iedere maand een product in de schijnwerpers! Deze maand zijn het vrolijke kussenhoezen!
Kussenhoezen die met veel plezier zijn gemaakt door dames en heren van de dagbesteding van Orionis.
Orionis Walcheren heeft een grote textielafdeling waar gewerkt wordt onder begeleiding van ervaren coupeuses.
Orionis omschrijft zichzelf als Mens ontwikkelbedrijf. Mooie omschrijving he!
En dat hier hele handige mensen werken is duidelijk te zien aan deze mooie kussenhoezen!

De hele maand januari extra aandacht voor deze kussenhoezen die in 3 variaties te koop zijn. En nu met een flinke korting!
Je vindt ze via deze link: kussenhoezen.

zaterdag 5 januari 2013

Roodkapje

Roodkapje is hartstikke hip! Je ziet steeds meer leuke producten met Roodkapje erop! In mijn herinnering was ze ook heel stoer omdat ze de wolf versloeg. Maar voor de grap zocht ik het net even op en o ja, er was een jager aan te pas gekomen om haar en oma te redden! Nou ja, toch is ze hip ;-)
Dus ik maakte een vrolijk Roodkapje hoesje voor m'n telefoon!
 
En nu weer snel verder met het genieten van de vakantie! Nog 1 heerlijk dagje! Volgens mij is het onze meest luie vakantie ooit ;-) We hadden ons zoveel voorgenomen (verven van de badkamer en liefst ook de woonkamer, gordijnen ophangen; klusjes dus) maar er is niets van terechtgekomen. Uitslapen, leuke uitjes en vooral veel relaxen! Het bevalt me prima! Zal wel even afkicken worden maandag weer vroeg op om de trein naar kantoor te halen! Gelukkig is dindag al weer m'n Sildotcom dag!