woensdag 27 maart 2013

Kastje voor de markt

Ik was de laatste weken op zoek naar iets om de portemonneetjes op de markten mooi in neer te zetten en natuurlijk lekker op te laten vallen! Van de week vond ik het, een mooi kastje bij de Marskramer! Ik kocht er twee, om aan elke kant van de kraam 1 neer te kunnen zetten. Ik vond ze met 14,95 per stuk best nog duur en zonde om alleen voor de markten te gebruiken. Maar ze zijn op te hangen en waarschijnlijk hangen ze binnenkort met mooie spulletjes erin bij ons de gang ;-) Ze zijn in ieder geval ook goedgekeurd om te gebruiken bij het op de foto zetten van de knippen!
Het knipje met de groene vogel is nieuw! Nieuwsgierig, je vindt hem hier in de shop:

donderdag 21 maart 2013

Special delivery

Hij is immens populair en nergens meer te krijgen.... maar ik heb 'm!! HET patroon van het a-lijn rokje uit de Knipmode juni 2010!! Woehooeeeeee!! Daar ga ik natuurlijk heeeeel veel plezier van hebben!! Maar wat ik ook al zo geweldig vind, is dat een wildvreemde zooooo lief is geweest om mij het patroon en de uitleg toe te sturen!
Heb je mijn vorige blogje gelezen? Ik was afgelopen zaterdag op de boekpresentatie van het vrolijke boekje Stitch by stitch van Petra Hoeksema van byPetra. Daar waren 3 creatieve vriendinnen met beeldige rokjes. We raakten aan de klets en die rokjes hadden ze voor de gelegenheid gemaakt van het beroemde patroon uit de Knipmode. M'n hart maakte toen al een sprongetje en helemaal toen een van die lieverds zomaar aanbood om mijn maat over te nemen en me het patroon toe te sturen, en voila, daar lag het in de bus!
 
 
Lang leve rokjes en vooral lang leve onverwachte ontmoetingen met lieve mensen!


maandag 18 maart 2013

Boekfeestje Stitch by stitch

Afgelopen zaterdag ging ik naar een heel gezellig feestje! Precies zoals je het als crea-bea graag hebt ;-) Met gezellige mensen, een mooie en versierde locatie, een make and take en een mini-shop waar je crea materiaal kon kopen! Het was niet zomaar een feestje, maar het boekfeestje Petra van byPetra. Misschien ken je haar al, anders vind je haar blog hier:
 
Ze maakte een prachtig boekje vol met kleurrijke borduurinspiratie. En tijdens het feestje kon je zelf aan de slag met die superleuke geborduurde knopen! Ik maakte er ook een... half... pff best een gepruts en getel en opletten geblazen! Dus ik kocht maar veilig een paar mooie stofjes ;-) Daar weet ik wel weg mee!
 
Het was m'n eerste boekfeestje ooit en ik vond het best een beetje spannend, maar ik had het niet willen missen! Het is ook gewoon zo leuk om andere creatieve dames te ontmoeten en lekker te kletsen. Oe en een van deze lieve dames gaat me iets opsturen wat ik heeeeel graag wil hebben! Wordt vervolgd ;-)
 
 

dinsdag 12 maart 2013

Nachtelijk avontuur, de museumnacht editie van de Swan Market


Op de binnenplaats van museum Boijmans stonden we afgelopen zaterdagavond/nacht met een kraam op een bijzondere museumnacht editie van de Swan Market. Als je me ook volgt op Twitter of Facebook, dan heb je misschien al gelezen dat het niet zo'n succes was...
Niet alleen was het erg koud en nat maar ik begon me al vrij snel af te vragen of de bezoekers van de museumnacht wel behoefte hadden aan een markt. De verkoop was ronduit slecht en m'n humeur zakte tot een dieptepunt. Tja...
De volgende dag dacht ik natuurlijk na over hoe dit nu kwam en zo. Uiteraard gaf ik allereerst volmondig het weer de schuld! Alleen nog maar markten met een lekker zonnetje sprak ik met mezelf af! Maar goed, nadat de eerste teleurstelling was weggezakt, ging ik er nog wat serieuzer over nadenken, ik zocht wat informatie op internet en zo kwam ik gisteravond een blogbericht tegen op de site van MamaMarketing en dat kwam als geroepen! Sta je zelf ook wel eens op markten, of overweeg je dit, dan is het voor jou vast ook een heel interessant artikel:

Ik ga zelf de inrichting van de kraam eens kritisch onder de loep nemen. Zo kwam ik er al lezend achter dat ik zaterdag een aantal flinke steken had laten liggen... Door het slechte weer, vond ik het niet de moeite om de Sildotcom vlaggenlijn op te  hangen en bij een hele leuke klant vergat ik om een kaartje in het zakje te doen....
Dat zijn dus duidelijk dingen die ik volgende keer kan verbeteren.
Daarnaast wil ik graag meer aandacht voor m'n nieuwe product: de knipportemonneetjes.
 
 
Hoe zorg ik dat deze meer opvallen? Door het artikel besef ik me meer hoe belangrijk de presentatie is. Soms vind ik de kraam wat vol en rommelig door de verscheidenheid aan producten. Maar omdat ik over het algemeen goed verkoop, vond ik het wel best. Maar nu wil er toch mee aan de slag! Ik heb al een zitten zoeken op marktplaats naar leuke kistjes! Als ik iets heb gevonden laat ik het natuurlijk weten! Maar ik heb nog even de tijd, want ik wacht toch mooi even tot in ieder geval de temperaturen een stuk hoger liggen voor ik een volgende markt plan ;-)