vrijdag 25 november 2011

Ribbonxl

Zo'n gevoel van thuiskomen na een vakantie, heerlijk weer bloggen! En die leuke reacties, echt genieten!!

Vanochtend ben ik met een vriendin langsgegaan bij Echtstudio. Ik zag ze op Flavourites live en het was zo druk in de stand dat gewoon langsgaan in de winkel (in mijn woonplaats nog wel!) een beter idee leek, maar ook daar was het hartstikke druk, LOL! En dat is niet zo gek, want wat een snoepwinkel is het!


Zo onwijs veel gave dingen, dat je steeds denkt: dat wil ik ook!!! Een gehaakte theepot, een gehaakte tompouce, muffin, kerstdecoratie, te leuk allemaal!

Maar ik hield me in en ik begin rustig aan met een sjaal! Dat moet toch te doen zijn voor een beginner als ik. Ik kocht 2 bollen ribbonxl en 2 breipennen maat 12 en morgen ga ik lekker aan de slag!
Morgen heb ik nl met een aantal vriendinnen een scrapmarathon, van 10 - 22 uur! Ruim de tijd om niet alleen te scrappen, maar ook te breien! Ben benieuwd of ik hem in 1 dag af krijg, aan de breipennen te zien zou je toch denken van wel!

Fijn (creatief) weekend!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk hè, met een paar breipennen op de bank! Ik ben benieuwd naar het resultaat.
    P.S. De postbankstof kan je kopen bij www.morethanthis.nl.
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk nieuw blog. Ik ga je volgen. En bij Echtstudio moet ik ook maar eens een kijkje gaan nemen, dat ziet er geweldig uit op jouw foto's! groetjes, Martine

    BeantwoordenVerwijderen