zondag 11 december 2011

Fotoshoot

Voor degenen die mijn vorige blog ook volgden, jullie weten het wel; beeldige foto's maken dat is niet mijn sterkste kant, hahahaaa! Dus gisteren vertrok ik bepakt met een groot deel van de artikelen voor de webshop naar mijn vriendin in Oudewater, die dit klusje wel wilde klaren! Nou klusje... bij mij was het inderdaad binnen een half uurtje klaar geweest... Maar vriendin Elly pakte het gelukkig heel serieus en enthousiast aan en 3 uur later waren we allebei heel tevreden met het resultaat! Ik moet nog een beetje snijden en bewerken, maar hier vast een voorproefje!


Je kunt je wel voorstellen dat bij het opstarten van een webshop heel veel komt kijken, ook dingen waar je van te voren nooit aan gedacht zou hebben! Hartstikke leuk, maar soms ook even moeilijk. Mensen om je heen die je steunen zijn dan zo fijn! Dan weet je weer dat je er wel komt, with a little help from friends!!

1 opmerking:

  1. Hoi Silvana, ben heel erg benieuwd naar alles wat je hebt gemaakt. Weet je al wanneer je winkeltje open gaat?(oh, op je vorige post zag ik iets over dat boek van Eline, niet doorvertellen, maar ik heb het ook nog niet hoor...dus zoveel loop je niet achter, LOL)
    Succes met alles en de allerbeste creatieve wensen voor 2012 alvast. Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen