dinsdag 19 juni 2012

Nieuwe producten

De 1e zondag van juni gaat de boeken in als de koudste sinds jaaaaaaaaren!!! En nat was het ook, brrr niks aan! En laat dat nou net de zondag van de Sunday Market zijn geweest.... Inderdaad geen beste dag.... ik zou er eigenlijk geen woorden over vuil willen maken... de hele dag in de regen en kou staan en een fractie van het aantal bezoekers dat normaal langs je kraam komt, dat wil je snel vergeten... Normaal gesproken. Want ik had het geluk om een geweldige buuf te hebben! Ze kwam helemaal uit Hongarije, haar broer in Nederland had haar de Sunday Market aangeraden. Haar hele kraam was gevuld met de meest prachtige producten, ze vertegenwoordigt nl een aantal Hongaarse kunstenaars. Ik raakte met haar aan de praat, en haar verhaal raakte me. Ze vertelde me dat Hongarije een diepe crisis doormaakt. En niet alleen economisch, maar ook politiek. Naast de economische worsteling die de crisis haar bezorgde, vertelde ze me ook grote moeite te hebben met het zeer conservatieve en rechtse bewind dat heerst in Hongarije. Ik kan me voorstellen dat je nu met de huidige crisis in Nederland, weinig boodschap hebt aan die in andere landen. Je had het eigenlijk zelf moeten horen, ik vind het moeilijk uit te leggen dat haar moed me inspireerde. Ze is vastberaden om de producten van de kunstenaars die ze vertegenwoordigt onder de aandacht te krijgen van een groot publiek. Behalve in Amsterdam was ze in andere steden geweest zoals Londen en Wenen om een kraam te vullen met haar producten! Een creatieve geest en ondernemerschap onder moeilijke omstandigheden, dat vind ik mooi! Een van de kunstenaars maakt producten die ik helemaal bij Sildotcom vind passen! Die kans kon ik natuurlijk niet laten lopen en daarom vind je vanaf nu hele vrolijke handgemaakte Hongaarse producten in de shop!

Schattige portemonneetjes:


Mooie haarelastiekjes:


En grappige duo buttons:


Kom gezellig even in de shop naar de andere nieuwe artikelen kijken!

2 opmerkingen:

  1. Zo zie je maar weer waar z'n markt toe kan leiden.. :) Jammer van het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je ondanks het mindere weer toch zo'n leuk contact hebt gelegd met iemand uit een heel ander land. En het is juist goed om ook eens zo'n verhaal te horen en te weten dat wij het nog niet eens zo slecht hebben hier. Leuk dat je nu ook wat van haar spullen in je eigen shop te koop aanbied en inderdaad past het hier thuis!
    Leuk ook je verhaal over een dagje op stap met een vriendin en dat moeten we ook blijven doen, die "vriendinnen"dagen, want dat hebben wij vrouwen gewoon nodig, toch?!
    Groetjes van mij, Joyce.

    BeantwoordenVerwijderen