zaterdag 29 september 2012

Woonbeurs en heerlijk zachte wolletjes

Afgelopen woensdag bezocht ik met een viendin de woonbeurs en we hadden een superdag! Zo veel moois om je huis mooi en gezellig te maken! Veel inspiratie opgedaan! En crea is (natuurlijk) nog steeds helemaal hip, bij veel stands zag je dan ook creatieve invloeden:


En veel mooie breisels! Niet alleen op de beursvloer, maar ook in de breispecial van Knipmode die ik (onder andere....) kocht, want zelfs Knipmode was vertegenwoordigd op de beurs. Ik was gelijk verliefd op een sjaal die er in staat:


Moet te doen zijn toch! Dus gisteren helemaal enthousiast gelijk wol gehaald! De verkoopster was iets voorzichter, veeeeeeel te lang die sjaal, leuk voor zo'n lang fotomodel, maarre jij kan wel met wat minder wol! Vond ze. Niet dat ik een dwerg ben... maar ze had een punt!
Hoe mooi ik deze kleur ook vind, ik ben helemaal verliefd op het okergeel dat je nu zo veel ziet! Je breidt deze sjaal met 2 wolletjes; 1 glimmertje en 1 gewoon, dus dit is de combi voor mijn sjaal:
Je ziet, ik ben nog niet zo ver... maar... volgende week hebben we een familieweekend; geen wifi (best een heel ding, een weekend zonder internet!), geen naaimachine, geen shop om bij te werken, dus ik gok dat ik in wat verloren uurtjes wel een heel eind kom!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten