donderdag 28 november 2013

Kom gezellig naar de Ladies Night!

Een paar weken terug belde een vriendin me om me (met Sildotcom natuurlijk) uit te nodigen voor een Ladies Night.
Georganiseerd door een opleidingsinstituut voor uiterlijke verzorging (haar, nagels, gezicht). Ik zei gelijk ja hartstikke leuk! Maar toen ik ophing kwamen de welbekende twijfels om de hoek kijken.. Een Ladies Night bij een bedrijf dat opleidingen op het gebied van beauty geeft... uh... komen daar niet alleen hele hippe dames op af... die dat handgemaakte heeel suf vinden... O help...
Maar ik ging langs voor een kennismaking en had zo'n ontzettend leuk gesprek met een collega-ondernemer die ook gewoon de bezoekers een leuke avond wil bezorgen die naast een hoop gezelligheid misschien ook wel wat meer bekendheid oplevert! Ik schaamde me natuurlijk diep voor mn vooroordelen en nu kijk ik uit naar een hele gezellige avond, morgenavond om precies te zijn!
 
Want er komen toch leuke bedrijven die zich in gaan zetten voor een fijne en gezellig avond!
Natuurlijk gaan er hele leuke demonstraties worden gegeven op het gebied van beauty (visagie bijvoorbeeld), er is ook van alles te koop van woonaccessoires tot kleding en hmmmm sushi!
Het gaat niet alleen om uiterlijkheden en lekker losgaan met leuke dingen kopen; voor de stichting Vrienden van Thomas wordt een loterij gehouden. Genoeg reden dus om gezellig langs te komen!
 
Ik maakte zelf voor de Ladies Nigth nog wat extra knipportemonnees
 
 
En vrolijke babyrammelaars
 
En natuurlijk gaan er kussenhoezen, de bambakknuffels, tassen, notitieboekjes, schriftjes,...,... nou ja de halve winkel valt te bewonderen!
 
De Ladies Night is op vrijdag 29 november van 17.00 - 22.00 uur bij Next World of Beauty aan de Maatschapslaan 21 in Alphen aan den Rijn. Gezellig als je ook komt! (En een Ladies Night is natuurlijk niet compleet zonder goodie bag!)
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten