dinsdag 28 augustus 2012

Allemaal rokjes

Eindelijk kocht ik het ook, het supertoffe boek Allemaal rokjes! En met reden! Deze huismus in hart en nieren, jawel, trommelgeroffel, gaat een enorme reis maken van het voorjaar! En wel naar CuraƧao! Wauw!!!! Dat wordt nog een hele belevenis!
Nu las ik dat Silvie Meis op vakantie voor iedere dag een nieuwe bikini in haar koffer heeft, ik streef naar een rokje voor iedere dag ;-) Dat gaat lukken, tot aan april iedere maand een rokje! Dan heb ik zelfs nog een stuk of wat reserve!
Het rokje voor augustus is een wikkelrok geworden. Ik koos expres een beetje veilig, met kleding naaien heb ik bar weinig ervaring! Dus nog even geen rits of beleg. Maar wel een Engelse naad en een paspel! En maar liefst bijna 3 meter stof!


ah daar zit die paspel!

Nog even van opzij:

Ik zou geen Silvana heten als ik niet wat te zeuren  had... ik vind 'm een beetje "stijvig" vallen en ik twijfel of ie niet net een centimetertje strakker om de taille had moeten zitten...
Maar ik zie me er al wel helemaal 's ochtens na een ontbijtje inschieten om naar het strand te snellen, dus voor een eerste exemplaar best tevreden!

Twijfel twijfel, wordt het september rokje een wikkelrokje 1.0 of een ander modelletje?


2 opmerkingen:

  1. Hoi Silvana, ik vind hem wel leuk hoor!! Ik vraag me alleen af waar jij het lekkere weer vandaan haalt om naar het strand te kunnen snellen in dit rokje. :-)

    groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gelukt! Mooi stofje, leuk dat kantje aan de onderkant! Josine

    BeantwoordenVerwijderen