dinsdag 23 oktober 2012

Dagboekje

 Het is al ruim een jaar geleden dat ik ontslag nam als hoofd van een secretariaat om de webshop op te starten! Hoe leuk is het nu om terug te bladeren in het dag-plakboekje dat ik toen bij hield! En om te zien waar ik toen mee bezig was.Dingen die ik moest doen, briefjes...Higlights zoals de ontvangen proeftas en de Sildotcom stempel


en de aanvraag om op de Sunday Market te staan

Het is zo leuk om er door heen te bladeren! En het geeft me ook een hoop moed! Soms twijfel ik over de webshop, mn aanpak, en dat ik nog zo veel moet leren! Maar kijk waar ik vandaan kom, een jaar geleden was er nog geeneens een webshop! Dus een beetje minder streng en een beetje meer trots mag best! En gewoon lekker genieten natuurlijk, en dat doe ik ook hoor! Maar helaas, een plakboekje bijhouden niet meer.. tegenwoordig maak ik mn to-do lijstjes op dit geweldige Dagblok van Kaartje of kip:


En als het er weer eens allemaal niet op past en ik 1000 dingen tegelijk probeer te doen die allemaal mislukken... dan heb ik altijd deze spreuk om me er aan te herinneren:En zo is het!

2 opmerkingen:

  1. En zo is het! Klopt helemaal. Rome werd ook niet gebouwd in één dag ;)
    Josine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal mee eens! Kom je even kijken op mijn blog, heb daar nog een 'kadootje' voor je.
    Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen