zaterdag 28 september 2013

Blogje over vloppen

Vorige week zondag hadden we een verjaardag en mn voorbereiding liet weer eens te wensen over.. zodat ik uiteindelijk een witte envelop met inhoud aan de jarige overhandigde. Ok, opgevrolijkt met masking tape, maar ik voelde me toch een beetje lullig... Daarom kocht ik een enveloppenmal en toen was het hek van de dam! Als je me ook volgt via twitter, @sildotcom, dan heb je al gezien dat ik er helemaal weg van ben! Echt superleuk! De Flow, Seasons; en maar scheuren. Het is zo leuk om te zien dat je van een blad uit een tijdschrift een hartstikke mooie envelop kunt maken! Geen saaie witte enveloppen meer met verjaardagen ;-)
 

 
 
Omdat ik het zelf zo leuk vond, besloot ik ze ook in te kopen voor in de shop. De enveloppen mal, de doily stempel die ik gebruikte en de travel stamp stickers. Je kunt ze los kopen, maar ik heb ook een set in de shop gezet. Je wilt toch ook het liefste alles hebben??!!? Deze set wordt gratis verzonden! Via deze link kom je bij de enveloppenmal in de shop: DIY diversen

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie enveloppen, voor jou geen saaie witte meer voor verjaardag ec.
  Heerlijk om te maken met dit koude weer.

  Fijne zondag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook, ik kocht op de rommelmarkt oude sprookjes boeken om hier enveloppen van te maken. Leuk project voor op de bank, en inderdaad leuker geven dan een saaie witte envelop.
  Josine.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oee wat een goed idee, oude sprookjesboeken!! Ga ik ook naar op zoek :-)

  BeantwoordenVerwijderen